fbpx

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ – Το αυθεντικό, ελληνικό street food

Τα γευστικά αριστουργήματα του Πρίγκηπα φέρνουν την παράδοση στη σύγχρονη εποχή.

Πρίγκηπας: Το original ethnic street food με αυθεντικές συνταγές

Τα πιάτα του Πρίγκιπα περιέχουν όλες μυρωδιές, γεύσεις από την Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Πρίγκηπας: Πρωτότυπες γεύσεις, υψηλή ποιότητα, άρτια εξυπηρέτηση.

ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ

CAPTCHA image

Βοηθήστε μας να καταπολεμήσουμε τα spam

Με πρωτοποριακό concept που συνδυάζει την ποιότητα ενός πεντάστερου εστιατορίου με την street food κουλτούρα, ο Πρίγκιπας είναι έτοιμος να μοιραστεί τα μυστικά της επιτυχίας του με νέους συνεργάτες franchisee.

prigkipas-franchise-souvlakia
Η εναλλακτική πρόταση στο street food από τον Πριγκηπα

Το street food έχει αναδειχθεί σε πρωταγωνιστή στην αγορά της εστίασης. Και καθώς τα καταστήματα που προσφέρουν τις γευστικές ιδέες της ανερχόμενης γαστρονομικής τάσης γεμίζουν τις αγορές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ο ανταγωνισμός αυξάνεται και ένα concept για να αντεπεξέλθει οφείλει να καλλιεργήσει ισχυρά διαφοροποιημένα στοιχεία.

Ο Πρίγκηπας το original ethnic street food με αυθεντικές συνταγές μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι γεύσεων, εικόνων και αναμνήσεων από τη Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Βασικοί πυλώνες στους οποίους στηρίζεται η επιτυχία του Πρίγκηπα η Αυθεντικότητα, η Ποιότητα και η Εξυπηρέτηση:

Αυθεντικότητα: Όλα τα προϊόντα του Πρίγκιπα είναι μοναδικά και έχουν ταυτότητα. Οι συνταγές του είναι αυθεντικές και εμπεριέχουν ένα ταξίδι γεύσεων, εικόνων και αναμνήσεων από την Βόρεια Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Ποιότητα: Ο Πρίγκιπας έχει εμμονή με την ποιότητα. Όλες οι πρώτες ύλες και τα προϊόντα είναι διαλεκτά και φρέσκα. Ο Πρίγκιπας έχει συνάψει συμφωνίες με Έλληνες  παραγωγούς από όλη την Ελλάδα που τον προμηθεύουν με εκλεκτά υλικά.

Εξυπηρέτηση: Ο Πρίγκιπας  προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στον επισκέπτη. Εκτός από τις πρωτότυπες γεύσεις και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, δίνει ιδιαίτερη σημασία στην εξυπηρέτηση. Η άρτια εξυπηρέτηση δίνει ένταση στο «ταξίδι» του επισκέπτη σε ένα κατάστημα Πρίγκιπας.

prigkipas-ethnic-street-food
Η επιχειρηματική πρόταση Πρίγκιπας περιέχει όλα τα απαραίτητα εφόδια που μπορούν να οδηγήσουν στην επιτυχία:

Τα έντονα διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά του Πρίγκιπα αποτυπώνονται τόσο στο μενού του, όσο και στο design του καταστήματος. Ο Πρίγκιπας έχει συνθέσει ένα μενού με πρωτότυπες, αυθεντικές και «ψαγμένες» γεύσεις που συνδυάζουν ποιότητα με προσιτή τιμή. Μενού που μπορεί να καλύψει περισσότερες γευστικές προτιμήσεις διεκδικώντας μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς. Παρέες, εργαζόμενοι, ζευγάρια, οικογένειες, τουρίστες, όλοι τρώνε σαν άρχοντες στον Πρίγκιπα.

prigkipas-franchise-kalamakiaΗ άρτια εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με το ποιοτικό value for money προϊόν δημιουργεί πιστότητα κι επαναληψιμότητα. Η υψηλή παραγωγικότητα και τα ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα οδηγούν σε άμεση κερδοφορία με υψηλό μεικτό κέρδος στην κατηγορία.

O Πρίγκιπας με την πάροδο του χρόνου έχει καθιερώσει ένα αναγνωρίσιμο brand name, συνώνυμο της ποιότητας και της διασκέδασης,  με ευρύ πελατολόγιο. Η δημοτικότητα αυτή ωφελεί και τον νέο συνεργάτη.

Εκτός όμως από τα σημεία υπεροχής που έχει το concept του Πρίγκιπα, ο νέος συνεργάτης θα λάβει και ένα σύστημα υποστήριξης διαδικασιών και συστημάτων για τη σωστή και επιτυχημένη λειτουργία του καταστήματός του.

Με αυτό τον τρόπο, ο νέος συνεργάτης λαμβάνει όλη την τεχνογνωσία, τη σωστή εκπαίδευση, τη στρατηγική marketing και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να είναι έτοιμος. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το κατάστημά του θα είναι έτοιμο για το grand opening.

Η ομάδα του Πρίγκιπα παρέχει όλη την υποστήριξη που χρειάζεται ο franchisee κατά το «άνοιγμα» αλλά και σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας τους. Ο νέος συνεργάτης νιώθει πάντα ασφαλής έχοντας δίπλα του ένα αξιόπιστο δίκτυο να τον στηρίζει.

Αν δεν έχεις φάει Πρίγκιπα δεν έχεις φάει σουβλάκι

Επικοινωνήστε μαζί μας